Milestone 12.000 ! ! !

En dag fylt med jubileum

 

Tenk for en flott dag! Ikke bare våknet vi til strålende solskinn og varme som lover en flott vår, men dagen skulle også gi en dominoeffekt av gode opplevelser.
Aller først var vi bedt i bursdagselskap til Familien Evensenenenenene. Hehe ja, det blir mange "enenene" når de er så mange.
Men så kom det jo en hel masse nye publiseringer over to timer før vi egentlig skulle være der. Det kom litt brått på! Men dattera og jeg hev oss rundt og kom oss avgårde. Selv om det var et stykke å kjøre ned, så møttes vi en gjeng geocachere ved cachene og delte FTFene (First To Find). Fryktelig stas at mitt geocachefunn nr 12.000 var en spennende hulecache med en morsom beholder og FTF!! Hva var oddsen for det da?!?
 
 
Her avbildet sammen med min datter, stas at hun var med på min milepæl.
Happy Caching Lua finner du oppskriften på her: ravelry.com

 

Morsomt å feire milepæler med gode venner!
 
 
Geocachefunn #12.000 ble GC71WQY The Caveman v.2.0  Hvor CO (Cache Owner) er MrsEvensen. Både Mr og Mrs Evensen har mange flotte utlegg i Strømstad og omegn samt endel på Vinterbro/Akershus og noen i Oslo. Selve jubileumscachen vil ikke synes for de som ikke er Premium Member på Geocaching.com. Dette fordi de fleste cacher er PMO (Premium Member Only) fordi det ofte betyr litt mindre vedlikehold fordi mugglere ikke finner dem så lett (mugglere er det vi kaller folk som ikke driver eller kjenner til geocaching). Premium koster i underkant av 300,- i året, men det er jo ingenting i forhold til hva man får av gleder på denne hobbyen.
 
Det er straks 5 års jubileum for meg som Geocacher. Jeg lagde meg en profil 17 mars 2012. Kanskje jeg skal lage en geocache for å markere dagen? Får se hva jeg får tid til.
 
Men idag var også bursdagsfeiring og vi ville heller ikke komme tomhendt til fødselsdagsgutten som fylte 43 idag. Inget rundt tall, men kake er aldri feil!
Igår kveld bakte jeg og dattera en snickerskake. Den fantastisk gode Snickerskaka fikk jeg første gang servert på nyttårsevent i Team Pilaris land. Det er blitt en årlig tradisjon å få den servert og hun har vært hyggelig å delt oppskriften. Det er andre gangen jeg baker den selv.
 
 

Den ser ordinær ut, men har en himmelsk smak. Jeg lover!
 
 
 
Etter et hyggelig samvær på bursdagen så dro jeg og jentungen (Jentungen? Hun er da 20 år hehe. Men siden hun er datteren min så vil hun alltid være jentungen) hjem igjen.
Kvelden skal brukes til å kose oss med reker og tilbehør mens vi ser på Melodi Grand Prix. Må passe på å kose oss max når vi har slike alene-hjemme-jente-kvelder.
Guttene er borte hos kamerater i helgen. Er ikke ofte jeg og Veronika får sjansen til å ha mor-datter kvelder, så dette må vi utnytte til fulle og jeg syntes det er skikkelig koselig!
Vi har også litt igjen av Snickerskaka som havner på bordet utpå kvelden. Nam Nam...... (savner litt smiley emoijer i bloggen).
 
Ønsker dere alle en fortsatt god helg!!
 
 

Én kommentar

Kjersti

11.03.2017 kl.21:02

Gratulerer så mye med jubileet! Så utrolig stas å få en FTF som funn nummer 12000! Og det er imponerende mange funn på 5 år, du har vært flittig :)

Så koselig å se at kaka spres videre :) Den er fantastisk god, og jeg er utrolig takknemlig for at ei venninne bakte den til bryllupet vårt, det blir ekstra gode minner hver gang jeg spiser den (som forøvrig bare er i forbindelse med nyttårseventene ;) ).

Skriv en ny kommentar

Loggboka

Loggboka

44, Halden

En hverdagsblogg som preges av mine interesser. Er alenemor til 4 tenåringer og har nok av hobbyer å fylle dagene med. Loggboka er kommet til etter oppfordring fra ungene.

Kategorier

Arkiv

hits