Mens alle andre snakker om kvinnedagen

så vil jeg snakke om en lue med dusk

 

For, JA, denne er jeg litt stolt av. En selvkomponert geocachelue, hvor mønsteret åpner for individuelle mønster.
Etter å ha postet denne på Geocaching Norge på facebook, så var responsen overveldene positiv. At jeg går å er litt småstolt av produksjonen min må jeg vel da få lov til.
 
 
En cachelue i gladfarger
 
 
Jeg har lenge tenkt på å lage en serie med strikket tøy, inspirert av geocaching. Det skal være gladfarger og friske, samtidig brukervennlig og praktiske.
Først ut er denne luen.
Fikk med meg mange fra facebooksiden som ønsket å teststrikke denne, og jeg gleder meg til resultatene kommer inn. Nettopp fordi mønsteret er slik at du kan selv velge å gjøre den mer personlig med og/eller nick, TB kode, stedsnavn etc... Det er bare fantasien som setter grenser. Ja, også kan man jo velge andre farger om man ønsker det.
Hvis man bare liker luen og ikke er geocacher, så er det også med en mer nøytral mønsterdel.
 
 
Mønsteret må bare finpusses før offisiell utgivelse på ravelry.com
 
 
Mønsteret vil komme til salgs på siden min på ravelry.com om ikke så altfor lenge. Grunnen til at jeg tar et par euro for den er jobben som er lagt ned og at jeg måtte kjøpe et egnet program for at dere skal slippe å tyde mine håndskrevne kråketær. Jeg tør ikke skrive hvor mye det kostet... Gulp....
Det vil komme mye mer mønster etterhvert, noe vil være gratismønster også. Litt morsomt å være designer, lage kreative ting ut fra ingenting.
Akkurat nå bobler jeg med ideer, så notatboka må jeg nok ha med meg hele tiden.
.
 
Min lue fikk sin første luftetur idag. I fullt snødriv over Svinesundbrua på den nye elsykkelen min. På vei til event.
For andre onsdagen i måneden så er det fast stammtisch event rett på andre siden av brua, på spisekroa i andre etasje. GC70MND var mars måned eventet.
Alltid koselig å treffe nye og kjente fjes over en kaffekopp eller tre. Kommer DU neste måned?
Ikveld fikk jeg vist frem både sykkel og lue. Lagt litt cacheplaner, fått litt innspill om mysteryløsing og hørt om spennede turer som medcachere har hatt den siste tiden.
Tiden fremover så er det ganske mange event å boltre seg i, så det blir nok ikke så lenge til man sosialiserer seg igjen.
 
Resten av kvinnedagen skal jeg bruke til å finpusse mønster oppskriften også droddle litt på nye prosjekt.
 
 
~ Happy Caching ~
 
Oppskriften til Happy Caching Lua kan du få tak i her: ravelry.com
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Loggboka

Loggboka

44, Halden

En hverdagsblogg som preges av mine interesser. Er alenemor til 4 tenåringer og har nok av hobbyer å fylle dagene med. Loggboka er kommet til etter oppfordring fra ungene.

Kategorier

Arkiv

hits