Hump day

Onsdag, snart helg!

 

Gårsdagen forsvant som oljet lyn. En tidlig avreise fra byen for å cache seg frem til årsmøte i GCØ. Med hyggelig selskap i bilen så fløy timene avgårde.
Ennå mer behagelig har denne dagen vært. En geocachefri dag. Noen dager trenger man det også.
Bilen skulle få en enkel vask og klær legges frem for begravelsen imorgen. Prøver å ikke tenkte på morgendagen idag.
 
Utover det så har jeg brukt litt tid på finn.no. Ifjor ble sykkelen min stjålet og den har jeg savnet mange ganger. Veldig praktisk med sykkel på enkelte geocacheturer. For ikke å nevne hvor bra trim det er, selv om det er sekundært i det hele bildet. Har telt på knappene en stund om jeg skulle kjøpe ny sykkel når feriepengene kommer på konto, eller rett og slett kjøpe brukt. Etter noen runder med meg selv, så fant jeg ut at det mest praktiske er å satse på brukt.
Derfor har jeg brukt litt tid på finn.no og idag fikk jeg napp!! Jippi!!
Fant en flott damesykkel/terrengsykkel som nesten ikke er brukt, av merket Giant. Med støtte, bagasjebrett, lås, skjermer foran og bak + +
 
 
 
Det gledes til å komme igang med denne.....
 
 
Dette går innunder kategorien "Kupp"!
 
Sykkelen var allerede priset med en lav pris, men selgeren var så hyggelig og slo av ennå mer. Så dette går innunder kategorien "Kupp", og jeg smiler fra øre til øre.
Nå blir det å vente i lengsel på at snø og is skal forsvinne. Det tar nok ikke så lang tid her på Østlandet!
Neste å gjøre er å tilpasse setet og å gå over at alt fungerer som det skal. Slikt har jeg ikke peiling på, så jeg rekrutterer en av ungdommene til mor for den jobben. Hjelm og sykkelstativ til bil har jeg allerede, men lys må jeg nok kjøpe (for jeg mener å huske at det er påbudt).
 
 
 
 
Snart trille ut på nye eventyr ;)
 
 
  

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Loggboka

Loggboka

44, Halden

En hverdagsblogg som preges av mine interesser. Er alenemor til 4 tenåringer og har nok av hobbyer å fylle dagene med. Loggboka er kommet til etter oppfordring fra ungene.

Kategorier

Arkiv

hits