Tanker som flyr

~ men hvor lander dem?

 

Det er viktig å nyte dagen. Øyeblikkene. Kjenne på hvor godt det er å være. Være her. Være seg selv.
Ikke misforstå, jeg er på ingen måte en slik "alltid være glad og takknemlig" type. Har mer enn nok av grå dager. Men jeg prøver da, det skal jeg ha. Carpe Diem høres jo vakkert ut.
Litt inspirert av boken "The Secret" så tror jeg på at vi er et produkt av hva vi tenker. Vi bestemmer selv hva vi vil fylle tankene våre med. Og de eneste tankene jeg kan kontrollere er mine egne. Som oftest hvertfall.
 
 
Samler man tanker eller slipper man dem fri?
 
Dagen startet med en Geocachetur med gode venner som bor over grensen. Det ble en fornøyelig tur til en rasteplass ved et flott utkikkspunkt.
 
 
Så langt øyet kan se....


 
Fikk et interessant spørsmål fra turfølget når jeg nevnte at jeg har begynt å blogge. - "Er det en geocacheblogg eller en personlig blogg?"
Uten å tenke meg om så svarte jeg - "Geocaching er jo livet mitt!". Ble selvfølgelig litt latter da. Men jo, det er jo sant.
Bortsett fra strikking og spennende muligheter på kjøkkenet, så er det jo det som er meg. Dette er jo fortsatt nytt og hvilken retning bloggen er tiltenkt vites ikke ennå, så det får gå under kategorien - Personlig.
 
En blogg hvor potensielle lesere kan ta frem kaffekoppen (eller te for de som drikker det). Ta seg 5 minutter og lese litt. Selv synes jeg at det er greit å kunne samle tanker. Eller slipper man dem fri?
Lufter tankene i en pen presentasjon. Litt bilder og noe humor. Ta opp de sakene som opptar meg. Enten det er samfunnsviktige spørsmål, eller om jeg ønsker å debattere for meg selv om den halvfulle skittentøyskurven på badet egentlig er halvtom.
 
Poenget må jo også være at leseren skal føle seg underholdt eller i det minste ha interesse å lese til slutten. Her har jeg nok en bratt læringskurve.
 
For å avslutte der jeg startet. Siste halvdelen av dagen geocachet jeg alene. Fant blant annet denne perlen av et sted!
Hjelmkollen på Svinesund. I bakgrunn så sees begge Svinesundbruene.
 
 
Fulgte blåmerket sti fra gamle tollstasjon på norsk side av Svinesundsbruen. I luftlinje var det ikke mer enn 350ish meter fra parkeringen.
Hjelmkollen har rester etter et gammelt fort og et par kanonstillinger. Flott sted som helt klart er vel verdt et besøk. Selv fant jeg veien fordi det er en geocache der.
Jeg rakk å finne cachen, ta bilder og starte på veien tilbake når snøen begynte å lave ned. Da har jeg vel grepet dagen idag også.
 
 
 
~Geocache~

 
 
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Loggboka

Loggboka

44, Halden

En hverdagsblogg som preges av mine interesser. Er alenemor til 4 tenåringer og har nok av hobbyer å fylle dagene med. Loggboka er kommet til etter oppfordring fra ungene.

Kategorier

Arkiv

hits