Pust i bakken

Uken som gikk har vært tung

For en uke siden så døde min arbeidsgiver. Har vært ansatt i firmaet siden 2005 og det var stort sett kun han og jeg på jobb.
Tidvis så var vi flere ansatte.
 
Årene som har gått og den nære relasjonen har gjort at jeg har sett på Harry som noe mer enn en sjef. På mange måter så var han også den faren jeg ikke hadde. Vi hadde mange flotte samtaler gjennom årene. Selv om han var på trappene til å pensjonere seg så visste vi at vi ville fortsette å ha kontakt. Hans familie har jeg også trykket godt inntil hjertet mitt.
 
Forrige onsdag hadde han en stor ryggoperasjon som hadde gått bra. Hvertfall ifølge beskjeden jeg fikk fra hans kone om torsdagen. At han på fredag forlot oss kom helt uventet.
Begravelsen er til torsdagen.
Uken som har gått har vært tung. Det har også vært en uke med refleksjoner. Noen ganger står tankene i slik kø, at man vet ikke helt hvor man skal begynne.
Da kan det være godt å lufte seg litt.
Slik jeg gjorde idag.
 
 
  Utsiktspunkt fra dagens tur
 
     Det føltes naturlig å velge seg en geocachetur for å lufte hodet litt. Tenke. Samle seg. Minnes.

Valget falt på en runde i Sarpsborg ved Trestikkaåsen. Her lå det et tjuetall cacher som jeg ikke hadde logget tidligere.
Slik som igår, så var været upåklagelig. Solen skinte mens kuldegradene røsket i kinnene. Litt kulde gjør ingenting, for varmen kommer mens man går.
Med litt variasjon i terrenget så blir man fort litt svett under lua.
 
 
       
I choose the road less traveled
 
 
Siden kroppen min ikke spilte på lag denne morgenen heller, så kom jeg meg ikke avgårde før i to tiden. Men det var fortsatt lyst og følelsen av at mørket var langt unna gjorde at jeg ikke ble skremt fra å dra på en litt lenger tur.
 
Et smart valg idag var brodder! Nå tiner og fryser snøen seg om hverandre slik at det eneste vi har er is. Glatt is.
Ifjor fikk jeg et par brodder til bursdagen. De består av wire som er tvinnet istedenfor "knotter", noe som gjør at de fester seg skikkelig fast i isen.
Disse er geniale!!
Trygghetsfølelsen er god å ha for ei som er så vimsete som meg.
 
Skal man dømme etter sporsnøen så er dette området populært turområde, selv om jeg ikke møtte noen idag. Tok meg godt tid for å nyte naturen og det å bare være tilstede.
Nesten 3 timer senere var jeg på vei hjem igjen. Nyladet, klar for helg.
 
 
Trygg med brodder
 
 
 
 
Difficult roads often leads to beautiful destinations
 
 
 
 

Nature - Cheaper than therapy

 

Én kommentar

Laila Monica Nikolaisen

24.02.2017 kl.21:39

JEG ER IKKE SINNSYK!!!

Skriv en ny kommentar

Loggboka

Loggboka

44, Halden

En hverdagsblogg som preges av mine interesser. Er alenemor til 4 tenåringer og har nok av hobbyer å fylle dagene med. Loggboka er kommet til etter oppfordring fra ungene.

Kategorier

Arkiv

hits